Menu

Bombă ! Cazul MIRCIA GUTĂU SE DISCUTĂ MÂINE LA BRUXELLES

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_femeie.jpg

Mâine, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 10:00, la Clubul de presă din Bruxelles, colonelul Daniel Dragomir va participa, alături de două personalități de marcă, Willy Fautre și David Clark, la o masă rotundă cu privire la situația actuală a justiției din România.

Pe surse, am aflat că printre exemplele de mari abuzuri în justiție va figura și cazul primarului de Rm. Vâlcea Mircia Gutău, care a făcut închisoare în urma unui abuz, câștigând apoi la CEDO, pentru ca apoi să învingă din nou în alegeri.

Daniel Dragomir scrie:

“A venit vremea ca vocea noastră să se facă auzită.
Voi prezenta Clubului de presă și invitaților din cadrul instituțiilor europene adevărata față a statului paralel din România și a abuzurilor și ilegalităților comise împotriva românilor.

Conferința va fi transmisă live (inclusiv pe contul meu de Facebook) și voi pune la dispoziție pe site-ul Inițiativei civice România 3.0 toate detaliile tehnice pentru presa din România.

Va fi un bun prilej să revăd prieteni dragi din instituțiile europene și să discut direct cu mass media de la Bruxelles. Un program încărcat. Vă voi ține la curent zilele următoare.

Vă aștept alături de mine miercuri.

Se apropie momentul bătăliei finale cu statul paralel. Prin share masiv, prin implicarea, prin determinarea de care dați dovadă, lumea întreagă va judeca idealurile noastre ca națiune liberă și dreaptă.

Fără securiști! Fără procurori vânduți! Fără abuzuri!

#nuvafiefrica”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK