Menu

“ Babele” Dragnea şi Tăriceanu au dat-o pe descântece

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_tariceanu_1.jpgComunicatul DNA cu privire la insula Belina îl poate face pe orice jurist un filosof.

Lucrurile sunt extrem de complicate tehnic, iar DNA lasă impresia că vrea să devină un fel de Şcoală de Drept, ba chiar o a doua Curte Constituţională.

Ţinând seama că procurorul de caz are doar trei ani vechime şi vine de la parchetul de pe lângă o judecătorie, situaţia este cu atât mai stranie.

Pare evident că s-a dorit începerea urmăririi penale pentru a se obţine astfel un denunţ sau mai multe. La limită, chiar faptul de a determina pe cineva să aplice corect legea poate fi considerat ilegal în România, sub denumirea de trafic de influenţă.

Aici s-a ajuns, datorită unei multitudini de factori, incluzând aici Statul Paralel creat la dorinţa mai multor State Partenere.

Se pune problema dacă ministrul Tudorel Toader poate pune lucrurile scăpate de sub control din Justiţie în matca lor firească. Este însă sinonim cu a-i cere unui medic să vindece un bolnav la care metastazele au atins organele vitale.

Cancerul din Justiţie s-a întins atât de mult, încât a fost scăpat de sub control chiar şi de Statul Paralel şi Statele Partenere, ca să nu mai vorbim despre Statul Român.

Aici ne aflăm şi doar “ babele” Dragnea şi Tăriceanu pot încerca un descântec miraculos cu incantaţii politice şi legislative.

Cele două “babe” sunt conştiente de situaţie şi tocmai de aceea lasă impresia că nu fac nimic concret. Şi, de fapt, nici nu acţionează, ci descântă la capătâiul muribundului.

Nu ne mai rămâne decât să sperăm într-un miracol.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN