Menu

Răzbunarea Binomului. Tentativă de lovitură de stat cu faţă umană

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_sorin-grindeanu1.jpgSupărat pe insistenţa cu care Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 îşi face treaba scoţând la lumină intervenţii oculte, Binomul sau, în sensul larg, Statul Paralel, a cerut aprobarea externă să se ocupe de Dragnea şi ai lui.

Aprobarea externă nu a fost greu de obţinut, întrucât Programul de guvernare prevedea unele impozite pe multinaţionale, precum şi un Fond Suveran de Investiţii şi Dezvoltare.

Culmea, prevederi de care Grindeanu începuse să ia distanţă.

Evident, trebuia pus la punct în laborator un scenari credibil şi acest lucru nu a fost greu, deoarece, preventive, pe piaţă fuseseră lansate idei care îşi aşteptau punerea în valoare, precum aceea că Dragnea e un dictator feroce.

Mai era nevoie de oameni şi au fost găsiţi şi ei. Unii acoperiţi de grade alţii acoperiţi de dosare penale.

În concluzie, la întrebarea cum de nu îi e jenă lui Sorin Grindeanu să se ţină de scaun cu atâta jalnică înverşunare, răspunsul ar fi:
- E doar o misiune fără risc mortal în urma căreia va fi înaintat în grad.

Justificările morale şi chiar patriotice există ? Există, ca întotdeauna, respectiv atragerea capitalului străin, credibilitatea europeană şi parteneriatul strategic.

Vorbe mari puse la temelia unei lovituri de stat cu faţă umană.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK