Menu

S-a lansat !!! ONECHAT Messenger, aplicația de mobil prin care poți comunica ABSOLUT confidențial!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_One-Chat-lansare-3.jpg

Luni, 24 aprilie, la Pitești, într-un cadru elegant, la Hotelul Ramada, a fost lansată oficial, pe piața de comunicații din România, cea mai inovatoare aplicație de mobil, așa cum o prezintă creatorii săi, dar și cum, în foarte scurtă vreme, cu siguranță va demonstra - ONECHAT Messenger.
Evenimentul a fost onorat cu prezența de prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, viceprimarii Piteștiului, Sorin Apostoliceanu și Laurențiu Zidaru, viceprimarul Mioveniului, Aurel Costache, directorul Muzeului Județean, Cornel Popescu, directorul CCIA, Simion Zanfir, alți reprezentanți de instituții publice și private.
Iată ce spune Robert Zamfir, programator în cadrul companiei OneChat, despre cel mai nou produs al echipei sale: „Inspirația, pasiunea, foarte multă muncă și mentalitatea de învingător a unei echipe tinere, de programatori români (n.r.: o bună parte dintre ei chiar argeșeni!), au condus la crearea acestui serviciu de mesagerie. Cu ajutorul lui, oamenii comunică, oriunde în lume, fără bariere. Atuurile OneChat sunt: securitatea, confidențialitatea și comunicarea fără conexiune de date. Așa cum știm cu toții, atacurile de tip haking, scurgerile de informații, pot să determine soarta lumii. La nivel personal, oamenii se confruntă, dese ori, cu scurgeri de date confidențiale, idei, sentimente chiar. În această lume dură, noi vă oferim cea mai nouă și sigură metodă de comunicare produsă în România – OneChat.

Aplicația OneChat e disponibilă pentru sistemele de oprerare Android și iOS și se poate descărca de pe Magazin Play.
Iată principalele calități și caracteristici ale OneChat Messenger:
SECURITATE
- ONECHAT folosește codare militară avansată, utilizatorii fiind protejați de atacuri, hacking, intruziuni. Prin folosirea criptării RSA poți fi sigur că NIMENI nu va putea să-ți intercepteze și decripteze conversațiile.
- PRIVAT CHAT - prima linie de apărare; compus din mai multe nivele de protecție, care vor cripta la nivel profesional datele și activitățile utilizatorului.
Nici măcar serverele ONECHAT nu pot citi mesajele. Singurul care poate face asta - destinatarul.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_One-Chat-lansare-2.jpg

INTIMITATE
- nimeni nu va cunoaște numărul tău de telefon sau orice altă informație, dacă tu nu dorești asta! ID –UL tău te protejează!
Avantajul inedit al aplicației este mesajul cu autodistrugere. Mesajele vor dispărea de ambele părți ale conversației în câteva secunde: între 10 și 60 de secunde , în funcție de alegerea făcută. Mai mult, de îndată ce deschizi o altă fereastră sau închizi aplicația, întreaga conversație se va șterge.
De asemenea, nu salvăm nicio informație de-a ta pe serverele noastre!

OFFLINE COMUNICATION = local chat
- poți socializa cu oamenii din vecinătatea ta FĂRĂ NICIO CONEXIUNE LA INTERNET!!! Doar setezi ONECHAT să se conecteze prin Bluetooth, Wi-Fi sau HOTSPOT. Local chat creează rețele offline puternice, conectând toate platformele mobile, inclusiv iOS. Toate telefoanele inteligente care au ONECHAT instalat pot face parte din rețea. Dacă sunt mai mulți utilizatori într-o rețea, raza ei de acoperire crește mai departe. Local chat este perfect pentru zonele cu semnal slab sau chiar fără internet și nu presupune costuri suplimentare din partea operatorilor de telefonie mobilă.

ONLINE COMUNICATION
- ONECHAT este puternic dar simplu de folosit! Fotografii, voce, video, grupuri, stickere;
înregistrezi și trimiți mesaje video direct din aplicație; realizezi conversații audio și video de cea mai înaltă calitate; trimiți orice tip de fișier, indiferent de mărimea acestuia; desenezi folosind stickers și emoji.
Poți creea ROOM CHAT. Creezi un nume de cameră și inviți doar prietenii interesați de un subiect anume.
Poți creea CONFERENCE CHAT. Strângi toți prietenii la un loc, până la 100 de oameni, într-un conference call. Poți distribui orice dorești, totul este criptat.

Iată și un scurt film care vă arată cum să folosiți ONECHAT Messenger:

 

 

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN