Menu

Adevărul rușinos despre USR a ieși la iveală. Cum a înșelat Nicușor Dan întreaga țară

f_350_200_16777215_00_images_banner1_nicusor-dan_111.jpgSe spune că minciuna are picioare scurte și acest adevăr se verifică încă o dată.

 

Într-un interviu acordat ziare.com, Clotilde Armand recunoaște că USR a ascuns un adevăr rușinos și anume lipsa oricărei viziuni economice.

 

Este pentru prima oară în istoria recentă când un partid candidează fără să aibă nici cea mai mică idee despre cum va fi condusă țara în cazul în care ajunge la guvernare.

 

Iată un fragment din interviu.


Am incercat sa aflu toata campania viziunea USR in materie economica si fiscala.

 

E nevoie de putin timp pentru a clarifica lucrurile. Noi nici nu am avut congres dupa alegeri. Acum il pregatim si il vom face, e absolut necesar, pentru ca e incorect ca un partid national sa fie condus numai de oameni din Bucuresti, care nici nu s-au dus destul prin tara.

Noi mereu am fost in cursa contracronometru, avem nevoie de timp, pentru a gasi calea pe partea economica. Vom incerca sa construim modelul propriu, sa facem un lucru sigur, nu pe intuitie.

 

In mod normal, modelul acesta economic, viziunea USR nu ar fi trebuit stiute din campanie, cand oamenii au votat? Nu asa e in Franta si Germania de care vorbeati?

 

Noi stiam ca nu vom castiga alegerile si nu voiam sa fim aliati cu PNL.

 

Dar ce faceati daca PNL - USR - UDMR treceau de 51%? Nu ati fi fost atunci la guvernare?

 

Viziunea nu ar fi fost a noastra, eram gata sa preluam niste portofolii unde stim ce e de facut, de exemplu, Transporturi. Dar noi nu am avut timp sa ne construim modelul. Nu puteam sa asumam un guvern intreg.

Nu e vorba doar despre Guvern. Eu nu stiu nici acum cum vor vota parlamentarii USR daca se va pune problema abandonarii cotei unice, de exemplu.

Acum construim modelul robust si vom clarifica partea de viziune economica.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK