“NERODUL IRESPONSABIL DE LA COTROCENI”

“NERODUL IRESPONSABIL DE LA COTROCENI”Aşa cum se întâmplă şi pe celelalte planuri ale vieţii noastre politice, discursul presei s-a radicalizat la maxim. Astăzi, Ion Cristoiu îi consacră preşedintelui Iohannis un editorial în care îl numeşte în mai multe rânduri . “Nerodul Iresponsabil de la Cotroceni”. 

 

„În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016.”

 

“Klaus Iohannis nu e om de stat.
Nu e nici măcar om.
E un Nerod Iresponsabil.

 

“Supravieţuirea Binomului SRI-DNA e posibilă doar prin slujirea necondiţionată a Nerodului Iresponsabil de la Cotroceni.

 

“Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viaţă şi pe moarte declanşat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor.”

 

Prin folosirea repetată a acestei sintagme, Nerodul Iresponsabil de la Cotroceni, nu doar Ion Cristoiu, ci şi presa noastră în ansamblul ei trece o barieră. Despre Victor Ponta, acelaşi ziarist spusese că este "Iresponsabilul Vesel", ceea ce e cu totul altceva. Editorialul de azi al lui Ion Cristoiu va fi o bornă în istoria presei noastre de azi. Cum însă nu se poate merge într-o astfel de direcţie a invectivei, acest editorial este, după părerea mea, un semn că un cutremur va avea loc cât de curând. Măcar fiindcă aşa nu se mai poate.

 

 

Gheorghe Smeoreanu

Share

Add comment

Cautare in site

Ziarul Criterii Naţionale
este editat de SC SMEOREANU PRESS SRL  si SC SMEOREANU PUBLICITATE SRL
(Com. Albota, Str. Arnota nr. 316, jud. Arges)
General manager: Gheorghe Smeoreanu
Redactor-şef:  Eva Smeoreanu
Grafician:  Mihai Constantin
E-mail: ziarulcriterii@yahoo.com