Menu

Brașov Gala World HAND 2016 - Billion Star Hotel

f_350_200_16777215_00_images_world_hand.jpgPrimul eveniment World Have A Nice Day(World HAND) – Lansarea campaniei internationale la Brasov, 24 martie 2016

 

După un traseu de 4 ani, dupa ce a adunat 38 de selectii si 14 premii in festivaluri internationale, echipa filmului Billion Star Hotel ajunge la Brasov cu gânduri mari și cu dorința de a promova pe plan internațional acest loc, consacrat ca cel mai important oraș turistic dar și unul dintre principalele centre culturale din Romania .


Un eveniment important, deoarece cu această ocazie, va avea loc lansarea campaniei internaționale a filmului - WORLD HAVE A NICE DAY(World HAND) care constă în prezentarea filmului la festivaluri internaționale și în renumite cinematografe ale lumii .


La Brasov va fi primul eveniment World HAND, eveniment cu care echipa filmului se va mândri și pe care îl va promova în cadrul evenimentelor la care va participa.


Campania World HAND va continua in aproximativ 25 de tari si se va incheia in tara de origine DADA, in Elvetia la Geneva pe 10 decembrie 2016.

Proiectie de gala in prezenta initiatorilor World HAND si a realizatorilor filmului Billion Star Hotel - joi 24 martie 2016 la REDUTA Brasov de la ora 19.

“Billion Star Hotel”, un film cu tot atâtea povești câți spectatori.

f_350_200_16777215_00_images_billion_afis_1.jpgPrimul film dadaist din istoria culturii mondiale moderne, o inovatie artistică, inspirată ca și construcție narativă din operele părinților DADA, cu amprente suprarealiste, dar mai ales inovativ prin asocierea contrastelor. „ Billion Star Hotel” este un film cu morală, dar nu moralizator.


Un film complex, care îmbină mai multe genuri, unii spectatori putând remarca latura socială, dramatică, alții accentele de comedie, alții poveștile de dragoste, alții elementele de tip „fantasy” altii pe cele „musical”, deci povești pentru fiecare.


Mesajul filmului este pe cât de simplu, pe atăt de profund - viață care ți se dă se trăiește cu fericire.


Filmul vorbește despre destinele a trei personaje aparent ciudate – Sică Generalu’, Panait Surdu și Arthur Popescu, despre neliniști interiore, traume din copilărie, drame sufletești.

 

Ei sunt purtați de viață pe propriul drum și odată cu maturizarea lor, temerile și confruntarile cu viața, se schimbă. O călătorie prin viața a trei personaje în care transpare adevărul că viața inseamnă însuși propriul fel unic, complicat sau ciudat de a fi.

 

Veti găsi informaţii suplimentare, un dosar de presă şi orarul proiecţiilor internationale, lista premiilor acumulate de film pana in prezent, în mapa de presă a evenimentului.


Fotografii, si lucruri inedite despre film puteţi descoperi pe site si pagina de Facebook a filmului: www.billionstarhotel.ro , https://www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovie

Eveniment World HAND Brasov : https://www.facebook.com/events/547898472038616/

Va asteptam cu drag la eveniment !

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK