Menu

Tabără de refugiați în centrul Bucureștiului

f_350_200_16777215_00_images_refugiati_pmp_1.jpgÎn România, în anul 2016, încă există oameni care locuiesc în construcții improvizate chiar în centrul Capitalei, mai exact în Sectorul 3 pe strada Vulturilor, foarte aproape de Bulevardul Unirii. Este scandalos ca la câteva sute de metri de locul care arată ca o tabără de refugiați să avem un bulevard renovat ilegal la prețuri astronomice de către primăria condusă de Robert „Betoniță” Negoiță.

 

Soluția este simplă: Primăria Sectorului 3 să lase panseluțele, bordurile și băncuțele și să construiască pe cele zece hectare de teren din zona Republica, pe care le deține, locuințe sociale și pentru tineri. Fonduri există, primarul Negoiță și-a construit un palat căruia îi spune primarie, după declasarea unui monument istoric.

 

„Cred că de la atâtea afaceri imobiliare și mii de apartamente vândute, primarul Negoiță a uitat că trebuie să construiască și locuințe pentru tineri sau pentru oamenii amărâți, nu doar cele pe care le comercializează. În acest caz este vorba de rea-voință.

 

Primăria Sectorului 3 deține un teren de zece hectare în zona Republica pe care poate să îl folosească pentru construcția de locuințe.

 

Deci ori ai alte interese cu acel teren, ori nu îți pasă.

 

Sper să nu asistăm în viitor la construcția unui nou mall pe acel teren.

 

În perioada următoare vom continua și vom extinde proiectul consilierului local Daniel Oprea de construire de locuințe sociale și pentru tineri.

 

În acest moment avem un număr de peste 7000 de semnături pentru începerea acestui proiect”, a declarat Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, candidatul MP la Primăria Sectorului 3.

 

Puteți semna pentru acest proiect la corturile Mișcării Populare amplasate pe raza Sectorului 3.


Departamentul de Comunicare-Mișcarea Populară Sector 3

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK