Menu

Află cum se numește platforma online a Mișcării Populare Sector 3

f_350_200_16777215_00_images_cheamalpecristi.ro_1.jpgCristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, candidat la Primăria Sector 3, lansează cheamalpecristi.ro, o platformă online pentru cetățenii Sectorului 3. Transmite-i lui Cristi problemele cu care te confrunți în relația cu autoritățile locale, iar el și echipa lui de specialiști îți vor oferi cele mai bune sfaturi și soluții.

 

Platforma este un instrument la îndemâna cetățenilor pentru a fi în permanentă comunicare cu experți în domeniu și pentru identificarea soluțiilor potrivite la problemele oamenilor. cheamalpecristi.ro este un spațiu în care utilizatorii pot beneficia de consultanță juridică și administrativă, prin care își pot face cunoscute mesajele și pot dezbate pe marginea acestora. De asemenea se pot posta fotografii sau chiar filme legate de problemele cu care se confrunta în sector.

 

„Gluma e glumă, lucrurile serioase sunt lucruri serioase. Era nevoie de o platformă care să vină în ajutorul cetățenilor. Există foarte mulți oameni care au avut de suferit în relațiile cu <<sistemul>> pentru că nu au știut ce anume trebuie să facă. cheamalpecristi.ro vine în ajutorul lor.

 

Faptul că în Sectorul 3, PNL-ul și PSD-ul lucrează în cârdășie, a dus la foarte multe derapaje din partea autorităților locale.

 

Blatul dintre primarul Negoiță și viceprimarul Tudorache, dintre PSD si PNL este evident. Nicio reacție din partea PNL-ului în legătură cu Raportul Curții de Conturi care arată risipa de Cartea Recordurilor a banului public facută de primarul Robert Negoiță. Oare câte firme care au avut de câștigat din umflarea prețurilor la panseluțe sau băncuțe vor <<investi>> și în bugetul de campanie al PSD și în cel al PNL? Procurorii DNA chiar nu au citit Raportul Curții de Conturi a României?”, a declarat Cristian Petrescu, președintele Mișcării Populare București, candidatul MP la Primăria Sectorului 3.

Mișcarea Populară Sector 3 a fost obligată să se gândească la astfel de inițiative din cauza deselor derapaje ale Primăriei Sectorului 3 și incompetenței celor din PSD și PNL care administrează Sectorul 3. Cheamă-l pe Cristi!


Departamentul de Comunicare - Mișcarea Populară Sector 3

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK