Menu

Ce ruşine ! Pompierii îi bat obrazul lui Cioloș. „Despre ce vorbiţi, domnule...?”

f_350_200_16777215_00_images_dacian_ciolos_morti.jpgOrlando Șchiopu, suspendat miercuri din funcția de prim adjunct al ISU București, alături de șeful instituției și de adjunct, este apărat de colegii săi, în agendapompierilor.ro.

 

"Șchiopu este pompier călit în flăcările nenumăratelor incendii la care a participat de-a lungul carierei de salvator. 

 

Deși comandant, ipostazele de ferchezuit în spatele unui birou nu îl caracterizează. În noaptea blestemată de la Colectiv pompierul Șchiopu salva vieți. Pe fața lui se citesc îngrijorare, durere, milă, speranță. Se vede efortul supraomenesc și disperarea, dacă vreți, cu care încerca să salveze vieți.

 

f_350_200_16777215_00_images_pompier_1.jpgSe vorbea atunci de asistență psihologică pentru pompierii care au intervenit în acea noapte în iadul de la Colectiv. Probabil plimbările pe la DNA fac parte din oferta de sprijin psihologic.

 

Șchiopu este unul din eroii care au salvat vieți la Colectiv. Azi "mare mincinos". Șchiopu este unul din oamenii despre care premierul Cioloș afirmă că trebuiesc demiși și că dorește să se asigure că: "nu se mai pot întoarce în sistem".

 

Despre ce vorbiți Domnule ministru? Un om care de 23(DOUĂZECI ȘI TREI) DE ANI salvează vieți și bunuri, care este 100% în slujba cetățeanului, care vine cu o valiză de intervenții și misiuni îndeplinite cu succes, nu are ce căuta în sistem?” se întreabă pompierii în publicaţia lor.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN