Menu

Alertă ! Serviciile au preluat controlul asupra Facebook

f_350_200_16777215_00_images_facebook_irina_1.jpgPe contul său de Facebook, Irina Balcangiu, din Dallas, Texas susţine că serviciile au preluat controlul asupra reţelelor de socializare şi descrie modul în care se realizează această operaţiune.

Iată textul:Este din ce in ce mai CLAR!

 

Sistemul atroce reprezentat de partide politice, institutii publice, televiziuni, presa scrisa are un UNIC scop: SA ASCUNDA cetatenilor ca mai exista O ALTERNATIVA de a al schimba! Este vorba de MERITOCRATIA sau DEMOCRATIA DIRECTA. Mai intai, a fost interzisa la televiziuni si presa, acum s-a trecut pe retelele de socializare.

 

S-a trecut la o lupta acerba a sistemului pe care il traim de 25 ani, in mediul online, singura „portita” prin care mai poti afla ADEVARUL.

 

„Serviciile pentru patrie” sunt din ce in ce mai active pe Facebook si au preluat controlul platformei de socializare prin urmatoarele actiuni:

 

-blocarea accesului pe FB a vectorilor de opinie importanti.
-cenzura (stergerea postarilor).
-„gatuirea” vizibilitatii articolelor (limitarea distribuirii acestora-disparitia butonului SFARE, schimbarea „automata” a datei postarii mai „in coada” sau pur si simplu nu mai sunt vizibile pentru unii prieteni desi apar in cronologie, imposibilitatea de a citi unele comentarii desi esti notificat etc).
- blocarea dreptului de a mai primi cereri de prietenie.
-crearea de grupuri asa-zise ANTISISTEM cu scopul de a atrage „mustele la rahat” conduse de securisti deghizati in daci, meritocrati, legionari, nationalisti.
-decredibilizarea vectorului de opinie DOAR prin atacuri la persoana fara a comenta pe subiectul postarii, injuraturii si amenintari cu scopul intimidarii opiniei publice.
-citirea in timp real a conversatiilor private.
-„ascultarea” prin metoda cedarii contului sau chiar cumpararea conturilor de la cei naivi.

 

MERITOCRATIA SI DEMOCRATIA DIRECTA ESTE O ESCROCHERIE SECURISTOIDA, UN SISTEM NAZIST SAU FASCIST, O DICTATURA STALINISTA, O UTOPIE , O ANARHIE etc (aceasta este un „model” prin care ataca postacii platiti si cei de la „serviciile pentru patrie”). Dar ei nu vor aduce niciodata ARGUMENTE impotriva acestui nou sistem, care este SINGURA alternativa a actualului sistem, incercand sa-l ascunda opiniei publice.

 

Daca doresti un sistem FARA PARTIDE POLITICE, FARA POLITICIENI, FARA PARLAMENT esti „etichetat” ca securist, ori nazist, ori fascist de catre acesti dusmani ai poporului care vor mentinerea acestui sistem si propun PARTIDE NOI cu „politicieni cinstiti sau cu simt civic”.

 

by Irina Balcangiu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN