Menu

Există…viol parţial acceptat ? Ce credeţi ?

f_350_200_16777215_00_images_viol_sau_nu.jpgO puștoaică de 18 ani susține că ar fi fost violată și bătută de trei băieți, cu vârste până în 20 de ani. Numai că, premianta clasei, absolventă de Bac cu medie peste 9 și studentă la Drept, recunoaște că a plecat de bună-voie cu băieții. De fapt, cu iubitul ei, cu care are „o relație deschisă” de doi ani.

 

În urmă cu o săptămână, tânărul student la Agronomie i-ar fi spus: „Dacă mă iubești cum spui, o faci cu mine și cu Denis”. Denis e prietenul lui cel mai bun. „Spunea că are fantezia asta, că vrea să facă sex cu mine și cu încă un băiat. M-a șantajat emoțional până am cedat, știind că am această slăbiciune pentru el”, a povestit fata, pentru „Evenimentul zilei”. Actul s-a consumat în urmă cu o săptămână, fără reclamații. Duminică, inițiatorul și-a dorit o nouă partidă în grup. Însă, pe lângă prietenul invitat data trecută, i-a mai chemat și pe alții, fără ca fata să fie pusă în temă.

 

„A venit la colţul străzii după mine. Era cu prietenul lui. Mi-a spus că are acea fantezie, să o facem în trei. Și, pentru că ţin la el, am zis să-i mai îndeplinesc această dorinţă. Din această cauză m-am urcat de bună-voie la el în mașină. De fapt, el mai chemase și pe alți băieți. La câteva străzi distanţă au mai venit doi prieteni de-ai lui, cu o fată, care conducea mașina. Mi-au spus că o luăm pe o scurtătură ca să ajungem la Sânandrei şi au luat-o pe câmp. S-au oprit pe câmp şi fata a rămas în maşină. Prietenul meu a început să mă dezbrace.Am spus că nu, nu, nu. Mi-a luat tricoul şi mi l-a aruncat pe câmp. Am mers mai încolo cu el şi cu prietenul lui, ca să-i îndeplinesc fantezia. Apoi a venit un individ, care voia și el, și i-am spus că nu vreau și-l voi mușca. A venit verișorul tipului chemat de el. S-a dezbrăcat. Pe mine m-a pus în genunchi. Eram dezbrăcată complet. M-a strâns de păr, de gât. Au început să dea în mine de nervi pentru că nu cedam. Prietenul meu îmi spune că eu de ce nu sunt ca alte fete care au mers la el acasă şi au făcut-o cu cinci, şase băieți. Mi-a și arătat un film, pe telefonul mobil, cu o fată care întreținea relații sexuale cu șase băieți. M-a ameninţat că, dacă nu fac, o să mă lase bătută, lată, pe câmp. Până la urmă a trebuit să cedez şi să întreţin relaţii sexuale cu toţi trei”, a povestit tânăra, care i-a reclamat la Poliție pe tineri, tot duminică noaptea.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK