Menu

Mountain Dew te trimite la competiția Dew Tour pentru skateri amatori, în Amsterdam

f_350_200_16777215_00_images_skater.jpgEști pregătit să fii în centrul acțiunii la unul din cele mai tari evenimente de sport urban din lume?

 

Mountain Dew îți oferă, pentru prima dată în România, șansa de a participa la Dew Tour AM Series din Amsterdam, pe 30 august 2015 – o zi plină de acțiune și adrenalină, dedicată skaterilor amatori din întreaga Europă. Poți să participi ca spectator sau ca rider.

 

Intră pe www.mountain-dew.ro și înscrie un clip de maximum 1 minut în care arăți ce skilluri te recomandă pentru a fi rider la Dew Tour AM Series 2015 până pe 31 iulie. Vei avea șansa să te „duelezi” cu cei mai pricepuți skateri, chiar în iconicul Museumplein din Amsterdam. Cel mai bun dintre voi va câștiga, alături de un prieten, o super experiență în Los Angeles, California, unde se vor întâlni și antrena împreună cu skaterul profesionist Paul Rodriguez.

 

Dacă vrei să ajungi ca spectator, trebuie să convingi juriul cu un clip sau poze în care arăți cât de înnebunit ești după Dew și de ce meriți să vezi spectacolul din tribune. Poți înscrie în concurs maxim 3 clipuri sau poze, în perioada 1 – 31 iulie 2015.

 

„Skateboardingul înseamnă depășirea limitelor, înseamnă creativitate și ambiție. De aceea susținem comunitatea de skate din România și împreună cu Eroilor Mafia, încercăm să aducem dew-erilor experiențe cât mai inedite. Vorbim cu o comunitate în spiritul Mountain Dew, cu aceeași pasiune pentru aventură și același aer neconvențional”, spune Lavinia Barbu, Brand Manager Flavors & Energy, PepsiCo România. “Dew Tour AM Series este o platformă pentru skateri de toate nivelurile, care pot acum să se întâlnească, să își arate skill-urile într-un eveniment de anvergură și să trăiască experiența unică Dew Tour împreună”, adaugă Lavinia Barbu.

 

Mountain Dew este de 10 ani partener al Dew Tour. Anul acesta, comunitatea Dew din România are pentru prima dată șansa să ia parte la experiența Dew Tour AM Series, eveniment ce va mai include DJ seturi, premii instant și alte surprize Mountain Dew. La eveniment vor participa și skateboarderi profesioniști, care vor semna autografe și vor oferi tips and tricks concurenților.

 

Află mai multe detalii despre Dew Tour, condițiile de participare și premiile oferite pe www.mountain-dew.ro și din noul spot TV Mountain Dew.

 


Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Raluca Stoica
Media Associate, Corporate Division, Golin București
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0742 100 625

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK