Menu

Sunteți curioși ? Iată cum arată o postare pe Facebook a unui agent de influență al lui Putin

f_350_200_16777215_00_images_putin_ipoteze_11.jpgFaptul că există, de ambele părți ale baricadei, agenți de influență nu mai este un secret.

Iată un text școală, postat azi, de un agent de influență rus.

Poate este un amator sau un profesionist, nu avem de unde știm.
O serie de adevăruri certe sunt amestecate într-o supă de minciuni, iar totul este ambalat într-un sentiment de ostilitate față de occident.
Citiți și veți vedea cât de dificil este să te sustragiunui asemenea mesaj.
Comentați, pentru a-i ajuta pe alții să înțeleagă corect asemenea texte.
Iată cum arată chipul manipulării.


NU am studiat la Academia Militara din Moscova. Nu am avut ocazia.Si la Moscova ca si in alte orase ale lumii capitaliste sant scoli redutabile.Astazi unii studiaza la criminalii yankei care ne-au colonizat.Cat am fost alaturi de rusi am construit si am avut locuri de munca platite de doua ori mai bine decat acum.Astazi alaturi de criminalii lumii am saracit si nu am mai construit decat vile pentru bogatani si cateva sosele.
Unde sant padurile,bancile,fabricile,vapoarele,irigatiile,comertul infloritor de atunci,locurile de munca ,salariile de 2000 de lei minim pe economie ?De ce avem datorii de 100mld.$ . De ce nu am construit mai mult decat comunistii ,daca este mai bine acum ?Comunistii, alaturi de rusi ,ar fi mai construit o Romanie in 25 de ani.
Basarabia de sud,Bucovina de nord,Tinutul Herta si insula Serpilor ne asteapta sa le cerem de la ucraineni .De ce nu o facem ?
Putin a insistat pe langa matrozul chior sa le ceara oferindu-ne chiar sprijin.De ce nu ne ajuta yankeii sa le redobandim daca se pretind prietenii nostri ? Nu aveti domnilor argumente si va zbateti in propaganda yankeista seaca inciudati ca nu puteti demonstra nimic.
Vedeti cum acesti talhari ai marilor si oceanelor invadeaza teritorii ,le devasteaza si ucid oameni in goana lor nebuna dupa profituri uriase ! Voi indoctrinatilor santeti ametiti de propaganda imperialista si va-ti pierdut uzul ratiunii .Ii priviti fascinati de carcasele lor de otel si suflet de piatra pe acesti diavoli ai mortii ca pe niste ingeri albi in speranta ca va aduce prosperitate poporului roman.Sa va luati gandul !Treziti-va din somnul monstru si judecati cu mintea voastra !
Acesti talhari ,care seamana numai discordie si dezastre, nu doreste decat sa va adoarma vigilenta ca sa va poata exploata mai usor. Credulitatea voastra infantila este mana cereasca pentru acesti dusmani feroce.
In curad va dezlantui iadul pe Pamant, iar Romania va deveni campul de batalie unde se vor confrunta cele doua forte uriase.Rusii nu vor ingadui acestor criminali sa spurce teritoriul lor calcandu-l cu senila chiar daca va pieri lumea de pe Tera.Sant hotarati sa lupte cu toate armele cu orice risc Planetar.Ei sant cu adevarat patrioti ! Sant in stare sa lupte descheiati la camasa in fata infatuatilor lasi si blindati ca niste gorile astrale si sa-i extermine daca nu-i pot alunga de pe pamantul lor.
Am putea lua exemplul lor, dar ne ascundem sub umbrela subreda yankeista,care poate fi aruncata in aer in cateva minute ,sau facuta inofensiva prin sistemul de bruiere si blocare a intregului sistem de detectie si riposta.Intr-o atare conjunctura factorul uman cu buna pregatire fizica si psihica dublat de tehnica sofistcata si elemantul surpriza este cheia succesului in lupta.
Yankeii ,bine platiti, intra in lupta sub protectia carcaselor de otel si protejati de la distanta cu alte mijloace de foc fiind icapabili de risc.Daca le ei arma din mana si casca de pe cap devin niste gainuse blande , femei plangacioase ingenunchind in fata dusmanului cum au fost umiliti prizonierii americani de armata lui Sadam,care plangeau sa-i lase liberi.Daca yankeii nu foloseau napalmul nu ar fi cucerit Iraqul.De fapt se vede si astazi ca nu a putut fi ingenunchiat si va cere socoteala criminalilor in curand.Au fost alungati si din Vietnam cu toata teroarea produsa in acest stat minuscul.Iar Rusia este enorma ,bine dotata si dispusa sa riste totul si este dotata cu armament modern inclusiv arme periculoase pe care americanii nu vor indrazni sa le foloseasca temandu-se de riposta(napalm,atomice,chimice,bacteriologice,cibernetice,campul magnetic al Pamantului,atac energetic,camp electromagnetic generat de curenti de mare intensitate si tensiune.laser de mare putere,telepatia,animale instruite sa lupte cu arme periculoase,schimparea cursului natural al climei…)
Rusia nu a fost cucerita pe deplin niciodata si nici nu va putea fi vreodata.
Este un popor numeros raspandit in toata Europa de unde poate lovi pe neasteptate.In multe regiuni din statele foste integrate in URSS sant majoritari si pot cuceri unitati militare fara lupte, ca in Ucraina.
Europa este dezbinata.Este un imperiu nascut mort unde fiecare va cauta sa-si salveze pielea cum am procedat(si vom continua sa o facem)si noi cand am intors armele impotriva criminalilor fascisti.
In multe state din Europa extermismul a luat amploare. In Grecia comunistii sant la putere,in Ungaria extremistii sant majoritari in parlament,in Franta creste partidul lui Jean- Marin LE PEN,Anglia sta pe picior de fuga,in Italia este in continua razmelita.Conjunctura actuala international nu este favorabila Americii care a incendiat Globul pamantesc cu atatea focare de razboi initiate si intretinute de ei.Islamismul este un real pericol,in primul rand pentru NATO,care va fi sufocat de atatea invazii.China nu va fi niciodata de partea Americii.Rusia va specula aceste imprejurari si le va folosi in interesul ei,chiar starnind cainii cu batul prin gard.Putin este un mare diplomat si un bun jucator de sah.Stie sa se foloseasca de oportunitati cand se ivesc.
Rusia va incuraja aceste forte pentru a slabi unitatea imperiului gaunos sustinandu-le material si moral.Moldova bate apa in piva ca vrea in Europa,dar de fapt populatia este majoritar de partea Rusiei.Alegerile au fost castigate prin frauda ca si la noi de atatea ori.
Armata ,pe care unii se bazeaza ,este armata poporului ,ci nu a politicienilor trecatori in fata carora a jurat credinta.Armata a jurat si in perioada comunista si in cea capitalista ,si pe timpul cat a fost sub Imperiul Austr-ungar si l-a respectat fata de popor ,ci nu fata de conducatorii vanzatori de tara,hoti prefacuti infractori de drept comun, care fac coada astazi la DNA.Cum sa respecti un tratat semnat de acesti pungasi care s-au capatuit jefuind tara in comun cu dusmanii patriei tale ! Conducatorii isi fac iluzii ca sant la adapost ,dar nu stiu ca stau pe un butoi de pulbere care asteapta aprinderea fitilului devastator. Se gudura pe langa yankei si zambesc binevoitori entuziasmandu-se cand americanii fac aprecieri de complezanta diplomatica cu un aer de politete fortata ,cu o deferenta transparenta menita sa creeze iluzii desarte pentru a ne amagi.Dar americanii de orice pot fi acuzati mai putin de prostie si inconstienta.Ei stiu mai bine decat politicienii nostri despre starea de spirit a romanilor si ne acepta vremelnic cu prudenta si neincredere.Stiu ca nu sant doriti de aceea au si intarziat sa vina, constienti fiind ca nu este zona lor de interes.
La momentul oportun isi vor lua talpasita si vor fugi fara sa priveasca in urma.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN