Menu

Mihai Bălan și-a dat demisia de la CET Govora! LIBERALII AU ÎNNEBUNIT!

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/mihai_balan.jpg'
There was a problem loading image 'images/mihai_balan.jpg'

mihai_balan.jpgMihai Bălan și-a dat demisia din funcția de director al SC CET Govora SA. Pe surse am aflat că demisia a fost depusă astăzi la secretariatul instituției. Conform acelorași surse, directorul Bălan nu a mai suportat imixtiunile politice în activitatea managerială de la CET Govora.

 

Se pare că liberalii din conducerea județului au avut pretenția ca și femeia de serviciu de la CET să fie liberală. Aceiași liberali sabotează activitatea de exploatare a cărbunelui la Alunu, prin primarul Boeangiu.

 

În ultimele luni, asupra directorului Mihai Bălan au fost exercitate presiuni enorme pentru ca la CET și firmele din subordine să fie instalați directori cu carnet de partid PNL. De asemenea, au existat presiuni pentru ca în CET să fie introduse firme cu patroni galbeni, sponsori la partid. Președintele CJ Vâlcea, Ghoerghe Păsat, este o simplă marionetă în mâinile păpușarului șef Cristian Buican.

 

În aceste condiții, FALIMENTUL CET-ului este iminent! În scurt timp cei 2500 de angajați vor ajunge ȘOMERI. Felicitări PNL, felicitări Cristian Buican! În nebunia lor și foamea de bani și funcții liberalii vor face azi chef la partid crezând că l-au luat pe Dumnezeu pe picior și au LIBER LA JEFUIREA CET-ULUI!

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN