Menu

O nudistă: Monica Macovei (dezvăluiri)

f_350_200_16777215_00_images_monica_macovei_nudism.jpgMonica Macovei a făcut nudism la 2 Mai, conform spuselor acestei într-o dezbatere electorală desfășurată la televiziunea regională VTV din Rm. Vâlcea.

De altminteri, emisiunea s-a transformat într-o savuroasă suită de dezvăluiri despre Doamna de Fier sau Trădătoarea, cum vreți să-i spuneți.

Am aflat astfel că Monica Macovei are o căsuță cu două camere lângă plaja de la 2 Mai, că faianța din baie și-a pus-o singură, că la București locuiește într-o mansardă de 40 de metri pătrați, împreună cu mama ei și o pisică.

Monica Macovei a mai dezvăluit că iubește schiul pe care îl practică și pe pârtiile „negre”, iar când merge la mare înoată și câte două, trei sau chiar patru ore non stop, “până când se vede Bulgaria”.

Macovei este divorțată, “din vina ambelor părți,” de foarte mulți ani și a crescut singură un băiat care este, la ora actuală, student la arhitectură la Londra.

În ce privește campania electorală, Monica Macovei a afirmat că nu are nici un ban de la George Soros, în schimb lucrează cu voluntari, în așa fel încât nu va cheltui nici măcar o sumă de zeci de mii de euro.

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN