Menu

Ca la bordel

 

 

Ați văzut ziarist în Argeș și Vâlcea pe care oamenii politici să îl respecte, să îi caute prezența, să-l consulte în chestiuni care țin de viața publică ?

Nu există, pentru ei, suntem niște persoane nefrecventabilef_350_200_16777215_00_images_banners_bordel.jpg.

Cu 50 de ziare și posturi de televiziune în două județe, cu vreo 200 de ziariști, mai buni sau mai răi, presa locală e obligată să se prostitueze lăsându-se regulată de cei care plătesc, ca la bordel. 

Ziariștii mai buni, cu o oarecare vechime și experiență, par a avea un alt statut. Să zâmbim. Ei nu sunt obligați să meargă pe centură, prestează la apartament, unde sticla de vin și friptura pot fi servite civilizat.

Asta este situația și, la urma urmei, noi am vrut-o, considerându-ne suficient de frumoși și de deștepți încât să nu practicăm un job care presupune program și sarcini precise, ierarhie și rigoare. Oare, nu tot din aceste pricini se apucă de cea mai veche meserie și unele fete ?

Așa stând lucrurile, să nu ne lamentăm. Politicienii nu sunt familia noastră, ci doar niște clienți pe care îi satisfacem mai mult sau mai puțin. 

Cititorii ? Nu prea contează în ecuație. Ei sunt ca părinții de la care am fugit cândva, ne iubesc, ne disprețuiesc, ne au și asta nu se poate schimba pentru nimic în lume.

 

The most visited gambling websites in The UK