Menu

Constantin Nicolescu se întâlneşte cu premierii Chinei şi României

f_350_200_16777215_00_images_nicolescu.jpg

Președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, va participa marți, 26 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Forumul Economic din cadrul Summit-ului China – Europa Centrală și de Est,care se va desfășura  la Palatul Parlamentului, prilej cu care vor fi abordate teme privind infrastructura din domeniul transportului, energie, agricultură, turism, IT și comunicații.

La acest eveniment internațional vor fi prezenți și Excelența Sa Li Keqiang, Prim-ministrul Republicii Populare Chineze, și Victor Ponta, Prim-ministrul României, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrațiilor centrale și locale din China, România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Herțegovina, Estonia, Albania, Letonia, Lituania, Republica Macedonia.

De asemenea, Președintele Consiliului Județean Argeș a fost invitat miercuri, 27 noiembrie a.c., să asiste la discursul ținut de Prim-ministrul Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, în Sala de Plen a Camerei Deputaților, cu prilejul vizitei înaltului demnitar chinez în România, în perioada 25-28 noiembrie.

Vizita premierului chinez se înscrie pe linia excelentelor relații bilaterale româno-chineze și a interesului reciproc de dezvoltare a cooperării existente dintre cele două țări.

În perioada 2 - 4 iulie a.c, președintele Constantin Nicolescu, a participat la Forumul de dezvoltare a relațiilor de colaborare și afaceri cu Republica Chineză, din Chongqing - China, eveniment care a avut ca temă de discuție prezentarea proiectelor de dezvoltare ale  celor 16 țări reprezentate, fiind vizate colaborările în domeniul economic, al științei și tehnologiei, al agriculturii, comercial, investițional și colaborarea IMM-urilor.

Cu acel prilej, președintele Consiliului Județean Argeș, a încheiat un protocol de colaborare și înfrățire între județul Argeș și provincia Gansu din China.

 

BIROUL DE PRESĂ AL CONSILIULUI JUDEȚEAN ARGEȘ

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK