Prinţesa Maja von Hohenzollern despre mama lui Ionuţ, copilul omorât de câini : « Are un contract cu Antena 3 de unde primeşte, pentru fiecare apariţie, 7500 de euro »

Prinţesa Maja von Hohenzollern despre mama lui Ionuţ, copilul omorât de câini : « Are un contract cu Antena 3 de unde primeşte, pentru fiecare apariţie, 7500 de euro » Prezentă în Piteşti pentru a face o donaţie Adăpostului de câini de la Smeura şi pentru a promova comportamentul uman faţă de câinii fără stăpân, Prinţesa Maja von Hohenzollern a fost întrebată de un jurnalist ce i-ar spune mamei lui Ionuţ, copilul de 4 ani ucis de câini în Bucureşti. Alteţa Sa Regală a dat un răspuns năucitor :

« Evident că e foarte trist când moare un copil. Dar pentru noi, cei din afară, această întrebare e puţin iritantă, dar poate nu înţelegem noi anumite lucruri din acest caz. Din câte ştiu eu, bunica nu a supravegheat copilul, iar acesta a fost găsit la peste un km de locul de joacă. Mama copilului, totodată, nu lasă impresia că e foarte afectată. Şi nu înţeleg cum de are un contract cu Antena 3 de unde primeşte, pentru fiecare apariţie, 7500 de euro ! Acestea sunt informaţiile pe care le deţin. 

Moartea unui copil e dureroasă. Dar nu e un motiv pentru a omorî 2,5 milioane de câini. Putea fi ucis de un om care practică tirul sportiv. S-ar fi dat o lege care să omoare 2,5 milioane de astfel de sportivi ? ».

Sesizând anormalul din spusele prinţesei, Paula Iacob a intervenit, cu intenţia clară de a salva situaţia : « Oricum, acest caz nu e finalizat, deci nu putem să ne spunem cuvântul înainte de a avea toate rezultatele ».

 

Share

Add comment

Cautare in site

Ziarul Criterii Naţionale
este editat de SC SMEOREANU PRESS SRL  si SC SMEOREANU PUBLICITATE SRL
(Com. Albota, Str. Arnota nr. 316, jud. Arges)
General manager: Gheorghe Smeoreanu
Redactor-şef:  Eva Smeoreanu
Grafician:  Mihai Constantin
E-mail: ziarulcriterii@yahoo.com