Menu

Prinţesa Maja von Hohenzollern despre mama lui Ionuţ, copilul omorât de câini : « Are un contract cu Antena 3 de unde primeşte, pentru fiecare apariţie, 7500 de euro »

f_350_200_16777215_00_images_printesa_maja_003.JPGPrezentă în Piteşti pentru a face o donaţie Adăpostului de câini de la Smeura şi pentru a promova comportamentul uman faţă de câinii fără stăpân, Prinţesa Maja von Hohenzollern a fost întrebată de un jurnalist ce i-ar spune mamei lui Ionuţ, copilul de 4 ani ucis de câini în Bucureşti. Alteţa Sa Regală a dat un răspuns năucitor :

« Evident că e foarte trist când moare un copil. Dar pentru noi, cei din afară, această întrebare e puţin iritantă, dar poate nu înţelegem noi anumite lucruri din acest caz. Din câte ştiu eu, bunica nu a supravegheat copilul, iar acesta a fost găsit la peste un km de locul de joacă. Mama copilului, totodată, nu lasă impresia că e foarte afectată. Şi nu înţeleg cum de are un contract cu Antena 3 de unde primeşte, pentru fiecare apariţie, 7500 de euro ! Acestea sunt informaţiile pe care le deţin. 

Moartea unui copil e dureroasă. Dar nu e un motiv pentru a omorî 2,5 milioane de câini. Putea fi ucis de un om care practică tirul sportiv. S-ar fi dat o lege care să omoare 2,5 milioane de astfel de sportivi ? ».

Sesizând anormalul din spusele prinţesei, Paula Iacob a intervenit, cu intenţia clară de a salva situaţia : « Oricum, acest caz nu e finalizat, deci nu putem să ne spunem cuvântul înainte de a avea toate rezultatele ».

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK