Menu

Argeş: Festivalul ”Serile Lipatti” (etapa a II-a), la Conacul de la Fundăţeanca

f_350_200_16777215_00_images_Lipatti.gifA început secțiunea de toamnă a Festivalului « Serile Lipatti ». Acesta se desfăşoară la Conacul de la Fundățeanca, Ciolcești – Leordeni, timp de 5 săptămâni, în fiecare marți. 

În acest an festivalul aduce două nume de talie internațională - o celebritate în lumea pianisticii, rusul Nikolai Demidenko, și pe Alexandra Silocea, o pianistă româncă rezidentă în Marea Britanie.

Prezentarea evenimentului va fi făcută de către muzicologul Saviana Diamandi.

Programul concertelor:

•24 septembrie - recital de canto soprana Camelia Clavac 

•1 octombrie - recital de pian Andrei Tănăsescu

•8 octombrie - recital de pian Viniciu Moroianu

•15 octombrie - recital de pian Andrei Licăreț

Festivalul se va încheia cu două concerte ale pianistei române Alexandra Silocea, ce vor avea loc la Filarmonica din Pitești și la Ateneul Român din București pe 22, respectiv 23 octombrie, și cu recitalul pianistului rus Nikolai Demidenko, de la Ateneul Român din data de 2 noiembrie 2013.

Concertele de la Conac încep la ora 18.00. Intrarea la concertele Serile Lipatti este liberă, iar Consiliul Județean Argeș asigură transportul gratuit al publicului din Pitești la conac și înapoi. Ora de plecare a autocarului din parcarea Consiliului Județean Argeș este 17.15. Întoarcerea de la Conacul Lipatti se face la ora 20.30.

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK