Menu

Cât de silă îmi e de dumneata și de familia dumitale, domnule președinte !

  • Written by Gheorghe Smeoreanu
  • Category: Arges

 

 

f_350_200_16777215_00_images_constantin-si-viorica-nicolescu.jpg

Fiecare nou amănunt care apare din proaspătul dosar de urmărire penală a președintelui CJ Argeș Constantin Nicolescu, mă umple de silă.

De ce de silă și nu doar de dispreț ? Fiindcă ani de zile Nicolescu a ținut să sublinieze, fără să îl întrebe nimeni, cât este de cinstit și cât se sacrifică pentru argeșeni. Măcar de ar fi tăcut dracului.

Așadar, la Căteasca, în Argeș, se construiește un pod. Nicolescu atribuie licitația celui care dă cel mai mare preț, sub pretextul că oferă o garanție de 50 de ani. Este vorba despre celebra firmă Zeus a omului de afaceri Grigore Dobre.

Ca un amănunt în exclusivitate, Dobre nu era tâmpit să tot repare podul, el și copiii și copiii copiilor săi, vreme de o jumătate de secol. În contract se arăta că garanția funcționează dacă nu trece pe pod un utilaj de un anumit tonaj. Mare lucru pentru Dobre să treacă cu ultilajul, să facă o poză și să scape de garanție. Discutaseră și asta.

În fine, Dobre dă 40% din lucrare ginerelui lui Nicolescu, materialele se cumpără de la nepotul și fratele lui Nicolescu, iar fiul lui Nicolescu cumpără, chipurile, un spațiu comercial de la Dobre. Ca aldămaș.

Poate că toate acestea sunt cu acoperire legală, dar este clar că un întreg consiliu județean lucra pentru familia președintelui.

De aia îmi e silă de el. Și poate chiar și de familia lui.

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK