Menu

A încercat să evite o mașină intrată pe contrasens și s-a răsturnat cu cisterna încărcată cu făină

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Acc_Lunca_Corbului_18_iun_2024.jpg

 

 

 

 

 

 UPDATE:

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Craiova, județul Dolj, conducea un autoturism, pe DN 65 Lunca Corbului, din directia Slatina spre Pitești, iar pe fondul altor preocupări, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu ansamblu rutier condus de un bărbat de 57 de ani, din Pantelimon, județul Ilfov, care ar fi încercat să evite impactul, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în afara carosabilului.

Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Argeș.

_____________

Știrea inițială:

Azi-dimineață, în jurul orei 7, pe DN65, în localitatea argeșeană Lunca Corbului, a avut loc un accident rutier.

Un autoturism a intrat pe contrasens, iar șoferul unei cisterne, care transporta făină, a încercat să-l evite însă s-a dezechilibrat, a ieșit de pe carosabil, a rupt un stâlp de electricitate și s-a răsturnat într-o curte.

A fost rănit șoferul camionului, un bărbat de 57 ani. Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la spital.

La fața locului, pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece existau scurgeri de lichid combustibil din rezervor.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN