Menu

Scandal între frați pentru o bucată de pământ. Unul dintre ei e în comă, celălalt și fiul lui, arestați

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Aseară, în jurul orei 22.00, un apel la 112 sesiza faptul că, în comuna argeșeană Mioarele, un bărbat a fost rănit, în urma unei stări conflictuale.

Polițiștii care au ajuns mai întâi la fața locului au stabilit că avusese loc o bătaie între un bărbat de 41 de ani, fratele său, de 52  ani, și fiul celui din urmă, de 24 ani.

Bărbatul de 41 ani a fost grav rănit - lovit cu un par în cap! - și a fost transportat la spital. El este în comă, la acest moment.

A fost rănit și fratele de 52 ani, care s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri.

Între cei doi exista un conflict de ceva vreme, iar motivul ar fi un teren care le-a rămas moștenire de la părinți. E adevărat, un teren care valorează, se pare, foarte mulți bani. De altfel, ei se și judecă pentru asta.

În urmă cu aproximativ 2 ani, cei doi au mai avut un conflict și au ajuns să dea declarații la poliție, dar până să ajungă dosarul în instanță și-au retras plângerile.

În urma evaluării medicale a leziunilor fratelui mai mic, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal pentru violență în familie sub forma tentativei la omor și loviri sau alte violențe, iar azi dimineață fratele de 52  ani și fiul său au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

În această seară, magistrații Tribunalului Argeș au decis să accepte propunerea procurorilor și au dispus arestarea celor doi bărbați pentru următoarele 30 de zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN