Menu

Sector de drum închis, la Mioveni, pentru cea mai mare paradă moto!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Parada_moto.jpg

 

 

 

 

 

Pe 15 iunie, Argeșul găzduiește cea mai mare paradă moto din lume, iar evenimentul ar putea intra în Cartea Recordurilor, deoarece va fi omologat de reprezentanții Guinness World Records.

Sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul își propune să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbători spiritul libertății și al comunității moto, dar și pentru a trage un semnal de alarmă referitor la incidența ridicată a accidentelor care implică motociciști în România.

La parada moto „Hai să ne facem auziți” motocicliști din toate colțurile țării vor sta față în față cu reprezentanții Cărții Recordurilor (GUINNESS WORLD RECORDS™) pentru a încerca să omologheze noul record pentru cea mai mare paradă moto din lume!

Astfel, între orele 14.00 și 15.00 pasionații de motoare sunt invitați să vadă parada care va trece prin orașul Mioveni.

În acest timp, sectorul de drum Bulevardul Dacia (zona LIDL) - Zona de Picnic FĂGET va fi BLOCAT, pentru a permite echipei GUINNESS WORLD RECORDS să măsoare și să înregistreze parada.

Organizatorii evenimentului își cer scuze pentru disconfortul creat.

De la punctul de întâlnire se va pleca spre Festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, care va avea loc pe Platoul Făget - Mioveni, în perioada 14-15 iunie. Acolo organizatorii au pregătit multe ore de distracție, o zonă de camping, dar și concursuri cu premii. Printre artiștii și trupele care vor participa la festival se numără Alternosfera, Carla’s Dreams, Cargo, Guess Who, Paraziții, Puya, The Motans și mulți alții.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN