Menu

Bărbat de 38 ani decedat, după ce a fost prins sub un mal de pământ

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Lumanare.JPG

 

 UPDATE:

”La data de 31 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje medicale și de pompieri.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din Aninoasa, lucra la societatea care efectua lucrări pentru introducerea unei conducte de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Argeș.

_______

Știrea inițială:

Astăzi, în jurul orei 16, în Valea Mare Pravăț, un bărbat de 38 ani a fost prins sub un mal de pământ, în timpul unor lucrări, în apropierea DN73.

Salvatorii au găsit bărbatul aproape în întregime acoperit de pământ, iar în urma evaluării s-a constatat că acesta nu prezenta funcții vitale.

Pompierii au îndepărtat pământul, au extras victima și au predat-o personalului medical.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 38 ani și s-a declarat decesul.

Acesta lucra, se pare, de puțin timp la firma care efectua niște lucrări de canalizare, de aceea colegii de muncă nu-i știau decât prenumele.

Polițiștii fac cercetări pentru identificarea sa și pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Revenim.

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN