Menu

Să călcăm prudent, nisipurile sunt mișcătoare

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coman_11.jpg

 

 

 

 

 

Nu am nicio îndoială că Dani Coman este un președinte de club de fotbal valoros, dar viața m-a învățat să nu-mi fac idol nici din Sfânta Scriptură.

În schimb, unii dintre suporterii fanatizați ai clubului F.C. Argeș nu visează altceva decât Dani Coman Președinte. Simpaticul Dani Coman este dorit mai mult decât îl vor republicanii pe Trump și democrații pe Joe Biden la alegerile de la iarnă.

Iată că visul s-a îndeplinit, dar îmi fac datoria să spun că sper din toată inima să nu fie vorba despre un fel de Iohannis al fotbalului, fiindcă am bănuiala, fără probe, că îndrăgitul președinte a cerut mare cu sarea și doar avion privat a uitat să solicite.

De acum, un lucru este însă clar, anume că Dani Coman își va asuma toate deciziile în club, iar primarul Cristian Gentea și-a făcut datoria să aducă un profesionist.

Cu acest prilej, lui Sponsorilă îi vom auzi mai arar spre deloc părerile.

Până aici, toate bune și frumoase, ca în cea mai bună dintre lumile posibile, vorba filosofului Leibniz.

Deocamdată, Dani Coman nu e nici Ramon Calderon, nici Florentino Perez, nici Bartomeu, nici Laporta, așa încât e bine să fie sub controlul opiniei tribunei.

A plecat Foamete, cu care am promovat și am retrogradat, a venit Dani Coman cu care visăm frumos.

Știți ceva ? În viață, nu există salvatori apriorici, iar noi avem obiceiul de a face din cal măgar și din țânțar armăsar.

Să călcăm prudent, pe moment, nisipurile sunt mișcătoare.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN