Menu

Argeș. Au început activitățile prilejuite de Ziua Poliției Române. Prima zi, concurs de darts!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Politia_Ag_2023_darts.jpg

 

 

 

 

 

 

Ziua de 20 martie 2023 a marcat debutul activităților ocazionate de Ziua Poliției Române, la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș. Polițiștii împreună cu membrii Clubului Sportiv Darts Mioveni au participat la ediția a cincea a Cupei Ziua Poliției la Darts.

Cu prilejul aniversării a 201 ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, polițiștii argeșeni desfășoară o serie de activități, atât interne cât și cu membrii altor instituții și cu publicul. În acest an, activitățile cuprind competiții sportive (Darts și fotbal), competiții profesionale (tir cu arma de serviciu și conducere defensivă), precum și activități cu publicul (Ziua carierei și Ziua Porților Deschise). Tot în cadrul activităților aniversare, polițiștii argeșeni desfășoară o acțiune umanitară, fiind organizată o campanie de donare de sânge, demarată în ziua de 13 martie a.c.

În cadrul competiției sportive de Darts, împreună cu membrii Clubului Sportiv Darts Mioveni, polițiștii au ,,mers drept la țintă", competiția fiind acerbă, atât între băieți cât și între fete.

Manifestările dedicate Zilei Poliției Române vor avea punctul culminant în ziua de vineri, 24 martie, ajunul sărbătorii creștine de ,,Buna vestire", când polițiștii argeșeni vor primi vizita a 7 clase din cadrul mai multor instituții și unități școlare din județ. Micii oaspeți urmează să asiste la o serie de demonstrații și prezentări ale tehnicii de lucru și procedurilor aplicate în intervențiile polițiștilor.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN