Menu

F.C. Argeș Vintilă nu poate retrograda niciodată

f_350_200_16777215_00_images_banner1_vintila_arges_3jpg1.jpg

 

 

 

 

 

În primul rând, fac observația că F.C. Argeș nu joacă nici mai bine, nici mai rău decât Botoșani sau Chindia, ori UTA și Hermannstadt. Poate că adversarii enumerați stau ceva mai bine la impresia estetică, dar în materie de fotbal pe goluri și noi și ei suntem la fel de amărâți.

În această situație, salvarea va veni de la mobilizarea grupului altoită cu un pic de noroc, iar Bogdan Argeș Vintilă pare a avea și caldura sufletească necesară, și ”pile” la Dumnezeu.

Sincer, între Ionuț Badea și Vintilă, l-am preferat pe primul, pentru că la Digi Tv demonstrează că este un erudit în materie de fotbal, plus că se poartă la cravată și mi se pare un tip foarte civilizat.

Nu mor de dragul smeritului Bogdan Argeș.

Totuși, conjunctura face ca blândețea noului antrenor, felul lui sincer de a se angaja sufletește de partea clubului, modului împăciuitorist în care va lucra, spre deosebire de surpriza Croitoru pe care nu îl bănuiam de atâta infatuare și câinoșenie, să fie tot ce ar trebui pentru a face diferența.

Conducerea clubului, după cum știm, i-a oferit dreptul de preempțiune lui Badea și abia apoi a apelat la Vintilă, așadar nu se poate spune că nu a fost dorit tehnicianul mai experimentat.

Aceeași conducere are însă noroc, fiindcă venirea lui Bogdan Argeș o pune parțial la adăpost de eventualele reproșuri ale suporterilor. Subliniez cuvântul ”parțial”.

Ideea este că F.C. Argeș Vintilă nu poate retrograda niciodată, ceea ce este foarte drăguț ca metaforă. În afară de acest antrenor, până la sfârșitul lumii clubul nu va mai găsi un tehnician pe care să îl cheme Argeș.

Dacă nici Argeș nu salvează F.C. Argeș, atunci asta a fost soarta.

Repet însă că nu suntem mai slabi decât cei din preajma clasamentului, așa încât putem porni la drum fără complexe de inferioritate.

Cred că antrenorul știe asta.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN