Menu

O polițistă din Pitești a intrat pe geamul unei mașini pentru a ajuta conducătoarea auto, căreia i se făcuse rău

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Politista_erou_15_mar_2023.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

Astăzi, la ora 12.30, un apel la 112 anunța faptul că un autoturism este oprit pe prima bandă de circulație de pe Bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, iar conducătoarea auto, o femeie de peste 50 de ani, pare a avea semne vitale, dar este inconștientă.

Polițiștii ajunși la fața locului au încercat să deschidă portierele, până la sosirea echipajelor medicale, însă acestea erau blocate, iar femeia nu reacționa în niciun fel.

Din fericire, geamul din dreapta față era întredeschis, așa că inspectorul principal Elena Bădulescu nu a stat pe gânduri și, sprijinindu-se de plafonul mașinii, a pătruns în interior și a deblocat ușile.

Apoi, a imobilizat capul conducătoarei auto, în același timp continuând să-i vorbească liniștitor, până la sosirea echipajului medical.

Femeia, care are 57 ani și este din Pitești, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

La spital a ajuns conștientă, iar diagnosticul a fost sindrom algic-toracic. În scurt timp și-a revenit complet și nu a fost nevoie să fie internată.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN