Logo

De la du-te, Croitorule, la rămâi, dragă Marius

f_350_200_16777215_00_images_banner1_fc_arges_cfr_3.jpg

 

 

 

 

 

Cred că Marius Croitoru nu a evaluat corect raportul de forțe și a jucat cu CFR Cluj chiar mai deschis decât a făcut-o acasă, cu Farul. Acest entuziasm fără fundament a făcut ca în prima repriză meciul să fie greu de urmărit de către suporterii argeșeni care au văzut o echipă resemnată ca mielul la tăiere.

Impresia a fost jucătorii nu au avut în minte un deznodământ ideal al acestei partide, nu li s-a spus clar ce urmărim, egalul, victoria sau o înfrângere onorabilă. În consecință, nu au știut cât să riște, cât să strângă, iar faptul că mulți nici nu se cunosc între ei a fost bomboana de pe colivă.

În repriza a doua, scorul în sine a lămurit ceea ce nu lămurise Croitoru, adică a spus ce trebuie jucat și am asistat la o perioadă de 25 de minute extrem de plăcută pentru fanii FC Argeș.

Căutând o eventuală scuză a antrenorului pentru această dinamică bizară a echipei, voi spune că se pregătește de play out, unde, într-adevăr, nu poți să te comporți ca un arici, e nevoie de joc deschis pentru a viza trei puncte.

La pauză, spuneam și eu, la fel ca toți: du-te, Croitorule.

Prin minutul 75, spuneam: rămâi, dragă Marius.

Pe final, a persistat ideea că există potențial, mai e mult loc de acomodare, așadar putem face un play out bun, care să ne mențină unde suntem.

Oricum, memorabil meci, cu această trecere de la rece la fierbinte cum rareori am văzut.

Gheorghe Smeoreanu

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.