Menu

Pro TV anunță plecarea lui Garita la Rapid. Unii suporteri se grăbesc să insulte conducerea clubului F.C. Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_garita_3.jpg

 

 

 

 

 

 

Sunt pentru libertatea de exprimare garantată 100%, dar uneori caracterul trebuie să ne cenzureze.

De acord că și presa sacrifică uneori adevărul în favoarea audienței, cum a fost și cazul Pro TV care anunță fără niciun argument plecarea lui Arnold Garita de la F.C. Argeș la Rapid.

Fake news perfect !

De altminteri, atacantul anunțase în presa sportivă următoarele:

” Sunt în vacanță, nu citesc presa. Nu știu nimic despre un interes al vreunui echipe. Nu am primit nicio ofertă de la vreun club din România. Sunt concentrat să am un sezon grozav la FC Argeș și mă antrenez din greu pentru asta. Argeșul este clubul meu, îmi place mult aici.”

O dată în plus, Garita va reveni cu o declarație în acest sens la conferința de presă organizată de F.C. Argeș joi, la ora 11.

Și atunci, de ce se grăbesc unii suporteri să insulte conducerea clubului și să anunțe retrogradarea ? Pentru că a plecat Isfan ?

Ei bine, orice om cu ochiul format pentru fotbal a putut observa că Isfan nu mai era fotbalistul din sezonul trecut, a dat doar 4 goluri și 4 asisturi, că se plafonase la Pitești, poate și fiindcă aspiră la mai mult.

Nu mai avem under 21? Păi, dacă nu mă înșel, Istfan împlinește pe 31 ianuarie 23 de ani.

Apoi, suma încasată este excelentă, după cum au declarat unii care se pricep.

Filosofia clubului mi se pare clară și transparentă. Noul antrenor are nevoie să își alcătuiască lotul pe care îl dorește, conform principiilor sale, iar Marius Croitoru a anunțat acest fapt. Pentru reușita acestui demers este nevoie de bani.

Chiar în aceste momente există noi jucători gata de semnătură despre care clubul a evitat să vorbească deoarece asta este atitudinea profesionistă, să deschizi gura după ce contractul este semnat.

Vor fi surprize frumoase.

Acestea fiind spuse, revin la ideea că insultele nu sunt bune niciodată, iar criticile sunt bune la vremea lor, pentru că graba strică treaba.

De acord ?

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN