Menu

Dacă la ora 21,33 Latovlevici se afla la volan, nu pe teren, făcea un accident mortal

f_350_200_16777215_00_images_banner1_lato_111.jpg

 

 

 

 

 

 

Puteam să-i batem, ”mititeii” au venit obosiți după derby-ul din Bănie, dar Lato a dovedit că dacă se afla la volan, nu pe teren, făcea un accident mortal.

Nu ne-am mai revenit, la fel ca după penalty-ul de la Sf. Gheorghe.

De altfel, e cam mare lipsa de concentrare, de reziliență, la F.C. Argeș, se vede asta în toate compartimentele, ceva se întâmplă, jucătorii intră pe teren prea relaxați. Și știți ceva ? Poate este de vină și conducerea clubului că dă certitudini în legătură cu plata salariilor la timp, ori că antrenorul are postul asigurat, fiindcă altfel nu se explică ratările uriașe și gafele din apărare.

Lumea a dat vina pe antrenor în tipul meciului (postările de pe telefon adeveresc asta) și este clar că Prepeliță provoacă unele îndoieli.

Deocamdată, prefer să dau vina pe lipsa de concentrare și pe terenul ud care a generat cel puțin trei faze nefavorabile: ”asistul” lui Lato, alunecarea lui Garita în careul advers (min. 72) și a lui Marius Constantin în careul nostru (min. 75).

În rezumat, am făcut cadou trei puncte unei echipe care nu a fost neapărat mai bună, iar când se întmplă asta, atunci da, antrenorul e de vină.

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN