Menu

Primarul Ion Georgescu a izbucnit: ”Să le fie rușine tuturor derbedeilor!”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_georgescu_ion_interviu.jpg

 

 

 

 

 

După meciul din deplasare cu FCSB, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a luat foc pe bună dreptate. Arbitrii au viciat rezultatul și fiindcă nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, primarul se gândește să retragă echipa din campionat.

„Ăsta de la LPF (n.r. - președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul. Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj.

Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie. Poate aflați dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni.

Arbitrii greșesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră și în momente cheie. Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv șefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei și a celor care o susțin! a mai spus Ion Georgescu.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN