Menu

Zi de 13 neagră, în Argeș. A avut loc un alt accident mortal

f_350_200_16777215_00_images_Condoleante_-2.jpg

 

 

 

 

 

 

În această după-amiază, în jurul orei 14, 30, în localitatea Albeștii de Argeș a avut loc un accident rutier mortal, al doilea de astăzi (citește aici despre accidentul mortal de la Mioveni).

Un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior, se deplasa spre Baraj Vidraru), a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, tot din Cicănești.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator de către paramedici și i s-au făcut manevre de resuscitare pe tot drumul către unitatea medicală. Din nefericire, bărbatul a murit la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M., iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN