Menu

VIDEO. Accident cu 4 mașini și 3 victime

f_350_200_16777215_00_images_Acc-Parvu-Rosu-27-sept-2021.jpg

 

 

 

 

 

 

 

În această seară, în jurul orei 21, în localitatea argeșeană Pârvu Roșu, a avut loc un accidentrutier în care au fost implicate 4 autoturisme.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că o femeie de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe DJ 659A, pe raza localității de domiciliu, zona Pârvu Roșu, din direcția Pitești spre Costești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 25 de ani, din Oarja.

După impact, autoturismul condus de femeie a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus tot de o femeie, în vârstă de 45 de ani, din Pitești.

Totodată, după primul impact, autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani a fost proiectat în alt autoturism, care se află parcat pe marginea carosabilului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 30 de ani, din Costești, conducătoare a primului autoturism (traumatism cranio-cerebral) și a doi pasageri din autoturismul condus de femeia de 45 de ani - un bărbat de 45 de ani, din Pitești (traumatism coloană lombară) și un minor de 16 ani (fractură nazală).

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN