Menu

VIDEO. Proxenet din Câmpulung reținut. Câștiga de pe urma unor femei care se prostituau în Germania și Austria

f_350_200_16777215_00_images_Mascati_cu_traficant.jpg

 

 

 

 

 

 

În ziua de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2014-2020, bărbatul ar fi determinat trei femei, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, să practice prostituția, în țări precum Germania și Austria, activitate de pe urma căreia ar fi obținut sume de aproximativ 270.000 de euro și peste 200.000 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Câmpulung, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN