Menu

Ducele îl atacă pe Tofan. ”Atunci când intră Gentea în sala de consiliu, ridicați-vă în picioare”...

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ion_dumitru_revista_1.jpg

 

 

 

 

Iată o postare recentă pe Facebook a primarului de Albota, Ducele Ion Dumitru:

Sa facem o incursiune in politica argesana, de la talpa țării in sus. Sa începem cu satul Cerbu, unde am branșat la gaze, casa socială, biserica și Scoala. Preotul, dascălul,, cei din consiliul parohial, nu si-au pus întrebarea ce este cu cutia aceea? Am vrut sa-l informez pe preot ca intenționez sa facem caldura pentru enoriași, nu m-a băgat in seama. Cântau, voci frumoase, provenite din vânzările de locuri de veci. Sumele încasate nu se regăsesc in nicio investiție.

Sfinții , de la lumânările de proasta calitate, s -au înnegrit, s -au făcut africani! Locurile de veci sunt la dispoziția consiliului parohial, dascălul având vreo 7. Părinte, da-mi și mie soluția, cum Reușești sa vinzi locuri din domeniul public al comunei Albota? Domnule consilier parohial, Petrica, ai apelat la Primarie sa te punem in posesie cu un teren, chipurile al tau și te-am învățat sa ne dai in judecată. Ai “câștigat”, instanța ți -a dat dreptate! Ne-ai obligat sa îți plătim cheltuieli de judecată, 3000 lei,deși ...! Știi cum zicea cineva: curva e curva pana la moarte, chiar dacă sta in strana! Dacă nu va acopeream biserica, va ploua pe cap! N -am făcut-o pentru tine, ca nu meriți! Zici ca vrei gaze, Petrica, bagă din cei 3000 de lei!

Cu permisiunea cititorilor, trecem puțin și prin Pitești. Văd ca v-ați pozat, domnule viceprimar, cu autostrada Pitești-Sibiu. Cam, care ar fi menirea dv. In construirea acestei autostrăzi? Credeti ca argeșenii nu stiu cine a demarat acest proiect? V -as da un sfat , de la un om care și -a desfășurat activitatea profesională pe trei continente( verificați ): când intra primarul Gentea in sala de consiliu, ridicați-va in picioare, ca voi ați ajuns acolo din întâmplare, iar pregătirea intelectuala, la mare parte din voi, nu ajunge nici la jumătatea pregătirii domnului Gentea! Sunteți acolo sa îl sprijiniți in dezvoltarea orașului Pitești, nu sa puneți bete in roate! Lumea s -a cam lămurit ce hram purtați! Îmi cer scuze dacă in expunerea mea, am folosit cuvinte mai ....

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN