Menu

5 argeșeni reținuți, ieri, de Sfânta Maria

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

 

Ieri, 8 septembrie, polițiștii argeșeni au reținut 5 bărbați cercetați în diferite dosare penale.

1) Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au reținut, pentru violență în familie, un piteștean de 46 de ani.

Acesta, în cursul serii, ar fi agresat-o pe concubina sa, de 53 de ani, în urma unor discuții (femeia, se pare, ar fi fost geloasă).

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

 

2) Polițiștii din Curtea de Argeș au reținut un bărbat de 44 de ani, din Sălătrucu, cercetat într-un dosar penal pentru lipsire de libertate și tâlhărie calificată.

În dimineața aceleiași zile, bărbatul ar fi încercat să-și convingă fosta iubită să se împace cu el. Ea n-a vrut, el a băgat-o cu forța în mașina personală, ea a sunat la 112, el i-ar fi luat geanta și telefonul mobil.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

 

3) Polițiștii de la Secția 4 din Pitești au reținut un tânăr de 21 de ani, din Bârla, cercetat într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta, în după-amiaza zilei de 31 august a.c., în Pitești, s-a luat la bătaie cu un alt tânăr, de 22 de ani, din Pitești. Leziunile provocate piteșteanului au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care, după administrarea probatoriului, bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

4) Polițiștii din Bascov au reținut un bărbat de 53 de ani, din Pitești, pentru furt calificat.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., când bărbatul, ajutat de o femeie, ar fi pătruns, prin efracție, într-o pensiune din Micești, de unde ar fi sustras 6.000 de euro, 3.000 de lei și 500 de grame de bijuterii din aur.

Pentru administrarea probatoriului, ieri, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, de pe raza municipiului Pitești, de unde au fost ridicate mai multe materiale cu valoare probatorie.

Apoi, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Femeia care l-a ajutat pe hoț lucrase, până nu demult, în pensiunea respectivă și ea i-a fi dat pontul.

 

5) Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fals în declarații și încredințarea unui vehicul, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Merișani.

Acesta, în ziua de 28 august, ar fi condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat de câteva luni, și intrat cu mașina într-un pom, în Ștefănești, eveniment pe care nu l-a declarat, în 24 de ore, organelor de poliție, așa cum cere legea.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN