Menu

UPDATE/// A fost reținut/// Un argeșean a dat foc casei în care fusese primit, din milă, după ce și-o incendiase și pe a lui, nu demult

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Inc-Harsesti-31-aug-2021.jpg

 

 

 

 

 

 UPDATE 1 septembrie:

Bărbatul de 57 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

_________

Știrea inițială:

Azi-dimineață, în jurul orei 9.30, în localitatea argeșeană Hârsești a izbucnit un incendiu la o casă locuită.

Flăcările s-au manifestat violent la casa de aproximativ 70 mp.

În interior se aflau 4 butelii, dar pompierii le-au evacuat la timp.

Paramedicii SMURD au asistat medical la fața locului cei doi proprietari, un bărbat și o femeie, care au suferit atac de panică.

Din primele verificări, s-a stabilit că incendiul a fost  intenționat, într-una dintre încăperi.

Persoana bănuită, un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, locuia în respectivul imobil cu acordul proprietarului, o rudă de-a lui.

Se pare că incendiatorul rămăsese fără locuință în luna decembrie, când și-a dat foc și la propria casa, care a ars în totalitate. Rămas pe drumuri de atunci, de milă, a fost primit în casa căreia i-a dat foc azi.

La acest moment se află în custodia polițiștilor.

După încheierea intervenției pompierilor pentru lichidarea focarului și înlăturarea situației de pericol, respectiv după efectuarea cercetărilor, urmează ca în cauză să fie administrat probatoriul, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN