Menu

Ortopedie la standarde înalte, la Spitalul Orășenesc Mioveni

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Stoian-Barbu.-Mioveni.jpg

 

 

 

 

 

 

 

De mai bine de un an, de când medicul Sorin Barbu face parte din echipa medicală a Spitalului Orășenesc Mioveni, în cadrul Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie se oferă servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Standarde irlandeze, am putea spune, având în vedere că medicul Barbu a lucrat și în Irlanda la Croom Orthopaedic Hospital, iar acum implementează cu succes, la Mioveni, toate metodele și tehnicile medicale învățate în străinătate.

Astfel, în unitatea medicală de la Mioveni se efectuează intervenții chirurgicale pe abord minim invaziv și clasic pentru chirurgia mâinii (Sindrom Tunel Carpian, Boala Dupuytren, Sindrom Tunel Guyon) și a piciorului (Hallux Valgus-monturi, deget în ciocan).

Intervențiile chirurgicale sunt efectuate cu succes de către dr. Sorin Barbu, medic ortoped cu stagii în chirurgia mâinii și piciorului efectuate în Republica Irlanda și de către dr. Cătălin Stoian medic ortoped cu specializare la Spitalul Foișor.

Pentru consultații este nevoie de programare  la numărul de telefon: 0372.791. 212 și de  bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru pacienții care nu sunt asigurați prețul unei consultații este de 190 lei.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK