Menu

UPDATE/ VIDEO. Accident cu mașină furată. Hoțul a DECEDAT a spital. Alte 3 persoane rănite

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Acc-Priboieni.jpeg

 

 

 

 

 

 UPDATE, 3 februarie, ora 9:

Din nefericire, tânărul de 22 de ani, care a produs accidentul de aseară, de la Priboieni, a decedat, azi-noapte, la spital.

Iată ce s-a întâmplat, ieri:

Tânărul de 22 ani, din Priboieni, intrase în țară cu o zi înainte (venise din Austria) și ar fi trebuit să stea în carantină, la domiciliu, 14 zile.

În jurul prânzului, a fost depistat în comuna Bascov, de către polițiștii care îl verificau, și a fost amendat pentru că nu a respectat măsurile impuse.

Aseară, a furat o autoutilitară, care era parcată și cu cheile în contact, din comuna Călinești, și a plecat spre casă. Odată ajuns în apropierea  locuinței sale, a abandonat autoutilitara, a intrat în casă, unde ar fi vorbit cu mama sa. Aceasta le-a spus, mai târziu, polițiștilor, că era într-o stare pe care nu și-a putut-o explica: era incoerent, vorbea fără noimă, era agitat. A vrut să plece, din nou, și n-a putut să-l oprească. 

În Priboieni, a găsit un autoturism staționat, în care se aflau 2 tineri. A scos un cuțit și i-a amenințat și bruscat, ca să-i dea mașina.

A plecat cu autoturismul către Topoloveni, cu viteză mare (s-a oprit acul de la kilometraj la 170-180 km/h). După câteva minute, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Mioveni, apoi a ricoșat într-un cap de pod și într-un gard. În mașina condusă de bărbatul din Mioveni se mai aflau încă 2 femei, de 46 și respectiv 71 de ani (mamă și fiică). Cei din mașina lovită au fost răniți ușor.

Nu se știe ce l-a declanșat pe tânărul de 22 ani, nici dacă era băut (asta doar necropsia o va stabili). Nu a mai avut, până acum, probleme cu legea. Culmea, deși era foarte tânăr, era deja divorțat.

________________

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călinești, pe care ar fi abandonat-o în Priboieni.

Ulterior, ar fi sustras, posibil prin acte de violență, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni.

În urma accidentului, au rezultat 4 victime, 2 bărbați (un bărbat de 47 de ani) și 2 femei (una de 47 de ani, cealaltă 60 de ani). Una dintre victime este chiar tânărul de 22 de ani, care a fost găsit în stare critică de către paramedicii ajunși la fața locului.

Polițiștii efectuează cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN