Menu

Cu doi copii în mașină, o șoferiță a intrat într-un cap de pod

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Acc-Calinesti-16-ian-2021.jpeg

 

 

 

 

 

 

În această dimineață, în jurul orei 8:30, polițiștii de la Topoloveni au intervenit la un eveniment rutier cu un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

Din verificările preliminare s-a stabilit că o femeie de 30 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 704B, din direcția satului Valea Corbului spre DN 7, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

Femeia se afla în mașină cu cei doi băieți ai săi, unul de 3 și altul de 9 ani. Cel de 3 ani a fost asistat la fața locului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean.

Șoferița a rămas cu piciorul prins sub bord și a fost extrasă de către pompieri, după care a fost predată echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale și a transportat-o la spital.

 

__________

Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată. Luați în considerare condiţiile meteo şi perioada calendaristică, fiind probabilă întâlnirea unor porțiuni de drum cu polei, sau chiar parte carosabilă acoperită cu gheață sau zăpadă, condiții în care este obligatorie dotarea autoturismelor cu anvelope de iarnă. Respectați limitele de viteză, pentru a putea opri în condiții de siguranță sau a limita consecințele unui eventual eveniment rutier, și nu bruscați volanul sau frâna, pentru a evita să pierdeți controlul asupra direcției de deplasare.

Totodată, pietonilor li se recomandă să se deplaseze pe trotuar sau pe cât posibil pe marginea părții carosabile, iar traversarea să o facă prin locurile permise, doar după ce s-au asigurat că intenția de a traversa a fost observată de conducătorii auto, iar aceștia pot opri în condiții de siguranță. De asemenea, având în vedere condițiile meteo specifice, la traversarea drumului, nu vă obturați câmpul vizual cu articole vestimentare voluminoase, astfel încât să puteți observa traficul, în special la traversarea drumului.

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK