Menu

ALERTĂ cu bombă la Primăria Pitești: Se cer 5.000 de euro ca să nu fie detonată

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie--.jpg

 

 

 

 

 

 UPDATE:

”În ziua de 26 decembrie a.c., în jurul orei 16:30, la Poliția Locală Pitești a fost primit un apel telefonic, inițiatorul acesteia afirmând că dacă nu îi va fi virată o sumă în euro, în cont, va arunca în aer primăria.

Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, conform art. 207 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, fiind efectuate mai multe audieri de persoane.

Verificările continuă, pentru identificarea persoanei apelante şi luarea măsurilor legale care se impun”, a ainformat Biroul de Presă al IPJ Argeș.

__________ 

Este alertă cu bombă în a doua zi de Crăciun, la Primăria Pitești. Polițiștii au ajuns deja acolo și îi așteaptă și pe ofițerii de la Serviciul Român de Informații, de la Brigada Pirotehnică

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că există o bombă amplasată la primărie. A cerut o recompensă de 5.000 de euro ca să nu o detoneze.
Poliția a eliberat zona, au închis parcarea Primăriei Pitești pentru ca nimeni să nu mai aibă acces. Autoritățile locale sunt și ele la fața locului.

sursă: Stiripesurse.ro

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK