Logo

Într-un interviu, Adrian Miuțescu îmi apare ca un politician ziditor

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_bal.jpg

 

 

 

 

 

Cred că adeseori comportamentul oamenilor politici este influențat de modul în care sunt tratați de presă. E ca în orice proces epistemic, obiectul cunoașterii își schimbă caracteristicile în funcție de subiect.

Președintele PNL Argeș, dl Adrian Miuțescu, a fost provocat de ziariști să fie rău în cerul gurii și agresiv, obținându-se răspunsuri pe măsură, dar pierzându-se substanța omului politic.

Cred că am reușit să fac un interviu de esență, poate chiar de referință, apărându-mi în fața ochilor, pe măsură ce discuția a avansat, un Adrian Miuțescu constructiv, sincer preocupat de evoluția economică a Argeșului, dispus să folosească toate atuurile sale politice pentru a face bine.

Comunicând corect, am obținut răspunsuri corecte, chiar și pe acela că nu doar PNL, ci toate forțele politice din Argeș sunt preocupate de succesul programului de construcție a Autostrăzii Pitești – Sibiu.

Nu știu cum îl percep oamenii pe dl Miuțescu, probabil că fanii îl văd genial, iar adversarii exact pe dos. Eu prefer să îl văd, cel puțin pentru o vreme, ca pe un politician ziditor, așa cum apare în interviu.

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.