Menu

PSD are un plan antiCOVID care poate fi aplicat din prima zi a guvernării

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_PSDS-program-sanatate.jpg

 

 

 

 

 

PSD a pregătit un plan de acțiune pentru combaterea COVID care poate fi aplicat din prima zi a guvernării.

Este un plan făcut de cei mai buni specialiști în domeniul medical pe care îi are România. Care pune oamenii și sănătatea lor pe primul loc!
România a ajuns în actuala situație critică pe că Iohannis și Guvernul Său au eșuat catastrofal.

Planul PSD antiCOVID diferă total față de ce se întâmplă acum prin 4 elemente esențiale:

1) Îmbunătățirea supravegherii epidemiologice, identificarea rapidă a persoanelor infectate și creșterea accesibilității la testare.

2) Recâștigarea încrederii și asigurarea unui parteneriat cu populați print-o informare onestă, corectă, completă și rapidă.

3) Asigurarea asistenței medicale corespunzătoare atât pentru pacienții infectați cât și pentru toți ceilalți bolnavi cronici.

4) Protejarea, susținerea și recunoașterea profesioniștilor din sănătate.

Programul PSD de guvernare în domeniul Sănătății este, de asemenea, orientat către oameni și pentru oameni!

Acesta prevede:

- Asigurarea accesului accesul universal la servicii de sănătate unde și atunci când oamenii au nevoie!
PSD va reconstrui temelia sistemului românesc de sănătate, printr-o rețea de 800 de centre comunitare de sănătate, de ambulatorii și de centre unice de programare, care vor da acces sigur și rapid la servicii medicale de calitate, pentru toți cetățenii, fără a-i împovăra financiar!

- PSD acordă o atenție deosebită specialiștilor. Strategia sa de resurse umane pentru sănătate va asigura personal medical oriunde este necesar, va păstra în țară medicii și asistenți și va reda prestigiul și demnitatea întregului corp medical românesc.

- Un alt obiectiv strategic este reașezarea profesionistă și revitalizarea sistemului de sănătate public astfel încât România să ajungă să aibă comunități sănătoase,educate și sigure.

Programul de guvernare al PSD pentru Sănătate contează pe creșterea sistematică a finanțării sistemului de sănătate cu 0,5% din PIB, în fiecare an. Va fi posibil acest lucru printr-o mai bună colectare a contribuțiilor pentru sănătate dar și urmare a alocărilor mai consistente de la bugetul de stat.

 

PSD Argeș

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK