Menu

Percheziții, în Argeș și Vâlcea, pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri

f_350_200_16777215_00_images_Perchezitii-26-oct-2020.jpeg

 

 

 

 

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în județele Argeș și Vâlcea, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de mare risc.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni și ai polițiștilor din cadrul I.P.J.Vâlcea, au efectuat 5 percheziții domiciliare, dintre care 4 în județul Argeș (Pitești, Mioveni și 2 în Davidești) și una în județul Vâlcea (în Rm. Vâcea) la locuințele a 3 persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna mai până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat o cantitate importantă de droguri de mare risc, pe plan intern.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 3 laptopuri, 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline, 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și 2 autoturisme.

10 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

După administrarea probatoriului, 2 bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Argeș să dispună luare unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK