Menu

Spitalul Județean de Urgență Pitești, APEL către aparținătorii pacienților internați la ATI

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Spit-Jud-Ag-primiri-urgente.jpeg

 

 

 

 

 

Spitalul Județean de Urgență Pitești face un apel la aparținătorii pacienților internați la ATI (secție Anestezie și Terapie Intensivă) să încerce să comunice la telefon cu cei internați doar în limita orarului stabilit și cât mai scurt, pentru a oferi posibilitatea să vorbească la telefon cu rudele tuturor celor care doresc asta. 

”Vă informăm că ORARUL de comunicare cu aparținătorii pacienților monitorizați în ATI este prevăzut în intervalul 13.00-15.00.

De asemenea, vă rugăm să limitați pe cât posibil convorbirile telefonice la un singur membru al familiei pentru a da posibilitatea tuturor aparținătorilor să se încadreze în orarul aprobat.

Pe această cale, facem apel la înțelegerea și solidaritatea dumneavoastră, având în vedere că prioritatea noastră este monitorizarea pacientului în contextul actualei pandemii. Vă mulțumim anticipat!”, spune anunțul semnat de șeful secției ATI, dr Luminița Galbenu.

În acest moment, la SJU Pitești, din 27 de locuri disponibile la ATI (pe secție și în unitatea mobilă) sunt ocupate 26 de locuri.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN