Menu

Luptător de MMA din Vâlcea prins drogat la volan în Argeș

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Valcean-drogat-sofer.jpg

 

 

 

 

 UPDATE:

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactov, conform art. 336 din Codul Penal.

Permisul de conducere al tânărului de 26 ani din Rm. Vâlcea a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, pentru depășirea cu încălcarea marcajului longitudinal continuu și neoprirea la semnalul polițistului.

___________ 

Azi-dimineață, în jurul orei 10, Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, care acționau pe DN 7, pe raza localității Drăganu, au depistat un conducător auto, care nu a oprit la semnalul polițiștilor. Din fericire, urmărirea nu s-a soldat cu pagube materiale sau victime, acesta fiind blocat în trafic, la scurt timp.

Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din Rm. Vâlcea, luptător cunoscut de MMA (vicecampion european în 2018).

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că acesta se afla sub influența substanțelor psihotrope. Tânărul sportiv este și inculpat într-un dosar ce are drept obiect ”constituirea unui grup infracţional organizat”.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice.

Cercetările sunt în desfășurare.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK