Menu

FC Argeș are un nou antrenor – Ionuț Moșteanu. Detalii pe surse

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mosteanu_antrenor_1.jpg

 

 

 

 

 

În urma rezultatelor dezastruoase obținute în primele 5 etape (un singur punct și patru înfrângeri) antrenorul Ionuț Badea a pierdut contractul cu FC Argeș. De remarcat că Badea a vrut să își negocieze despărțirea la sânge și nu a lăsat loc de bună ziua .

Duminică seara, târziu, după ce l-au ascultat și i-au aflat punctul de vedere asupra situației, oficialii clubului, în prezența primarului ales Cristian Gentea, l-au învestit în funcția de antrenor al echipei FC Argeș pe Ionuț Moșteanu.

Moșteanu, aflat deja în echipa tehnică a clubului, a declarat că mai întâi vrea să redreseze situația și abia apoi să își negocieze salariul, după ce va arăta ce poate. 

Detinator al licentei PRO UEFA

Nascut in data de 10 august 1975 la Bucuresti
Tehnicianul a fost crescut de Sorin Cîrțu și Mircea Rădulescu, stând mai mereu în umbra antrenorilor consacrați. Moșteanu și-a început cariera alături de Mircea Rădulescu, șeful Școlii Federale de Antrenori, lucrând ca și referent timp de doi ani. „E un ins polivalent, care ar putea antrena la orice oră o echipă profesionistă. Munca lui nu se vede, dar e o mană cerească pentru orice tehnician!”, spunea Mircea Rădulescu pentru ProSport încă de când Moșteanu era secundul lui Cîrțu la CFR. Olteanul este al doilea om de fotbal care l-a ajutat enorm în carieră. Cîrțu a simțit potențialul lui Moșteanu și l-a luat alături de el la Pandurii și mai apoi la CFR Cluj, ca metodist.

Echipe la care a mai evoluat : Pandurii Targu Jiu, CFR Cluj si Poli Iasi ca secunt al lui Sorin Cirtu. La FC Vaslui a inceput ca secund al lui Ilie Stan , devenind antrenor principal pentru 9 etape , una din “ispravile sale fiind victoria fara drept de apel asupra celor de la CFR Cluj (4-0) cand multă lume își punea numai problema scorului cu care clujenii vor învinge, dar moldovenii au câștigat fără drept de apel.Atunci a fost poreclit “Villas-Boas”.

A mai activat la Universitatea Craiova cu Emil Sandoi si Daniel Mogosanu dar si la Concordia Chiajna.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK