Menu

Mașină de poliție incendiată, în urma unui accident rutier. 6 victime, la spital

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-in-flacari.jpeg

 

 

 

 

 

 

În această seară, în jurul orei 22.30, o autospecială de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, care se afla in serviciu de patrulare, la intersecția străzii Lt.col. N.Pop cu strada Ion Ticălosu din Câmpulung, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi polițiști și jandarmul din componența echipajului au rămas în interior. Salvarea acestora a venit de la a un elev al Școlii de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina, care se afla în trecere și care, împreună cu un participant la trafic, a reușit să îi extragă din mașină.

Ulterior, atât cei doi polițiști, jandarmul, precum și cei trei ocupanți ai autoturismului implicat în accident (tânără de 18 ani și doi băieți de 15, respectiv 16 ani) au fost transportați la spital, pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK